Trainer Pepijn Lijnders.
Volledig scherm
Trainer Pepijn Lijnders. © Paul Roling

NEC-trainer Lijnders: 'We hebben een wonder in effectiviteit nodig'

NIJMEGEN - NEC moet in de return van de halve finale van de play-offs zondag in De Goffert een 4-0 achterstand goedmaken tegen FC Emmen. NEC-trainer Pepijn Lijnders beseft dat het een haast onmogelijke opgave is.

37 reacties

 • peter Kunnen

  5 jaar geleden
  sta je na 10 minuten met 2-0 voor vergeet je door te drukken en rolt er weer een dubbelteller binnen. Zo slecht, zo treurig ... niet eens tafelvoetbal maar laat de heren blaasvoetbal spelen... wat een aanfluiting. 
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Vanmiddag persconferentie; het waren 5 mooie maanden. Doei Pep
 • Robert Steen

  5 jaar geleden
  We weten trouwens dat je voor 'n wonder naar Lourdes moet afreizen! Ik denk dat'ie Lijnders zondagmiddag beter daar naar toe kan afreizen!!
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Hoe kan het toch dat Pep in artikelen de mooiste volzinnen op universitair niveau uitkraamt. terwijl-ie op TV niet verder komt dan "Drie corners, twee. Een corner, tja..."
 • Jazeker1

  5 jaar geleden
  Al die zg supporters die zoveel commentaar hebben , hadden € 100,00 per persoon moeten storten hadden ze een spelers aan de selectie kunnen toevoegen. Nee alleen maar roeptoeterje soelen en schelden en de club niet steunen is het enige wat ze extra hebben ingebracht, buiten het geld voor deseizoenskaart