Volledig scherm
NEC-aanwinst Brahim Darri. © DG

NEC trakteert fans op open dag met aanwinst Darri

NIJMEGEN - NEC heeft zaterdag op de open dag in De Goffert Brahim Darri gepresenteerd. De vleugelspeler heeft een contract voor 2 jaar getekend in Nijmegen, met een optie voor nog een seizoen.

Darri (23) komt volgens NEC transfervrij over van Heracles Almelo, waar hij uit de selectie was gezet omdat hij een vertrekwens had. Hij had nog een contract voor een seizoen in Almelo. NEC meldt dat Heracles een doorverkooppercentage en bonussen heeft bedongen.

De voormalig jeugdspeler van Vitesse en Ajax en huurling van De Graafschap speelde 3,5 seizoen voor Heracles. Hij kwam tot 104 duels waarin hij 8 keer scoorde en 15 assists gaf.

Elfde aanwinst

NEC haalt met Darri de elfde zomerse aanwinst binnen. Eerder haalde de eerstedivisionist Norbert Alblas, Gino Coutinho, Randy Wolters, Josef Kvida, Terry Lartey Sanniez, Joey van den Berg, Rens van Eijden, Leroy Labylle, Tom Overtoom en Paolo Sabak naar De Goffert.

De topscorer van vorig seizoen, Anass Achahbar, is bovendien opnieuw voor een seizoen gehuurd van PEC Zwolle. Technisch directeur Remco Oversier van NEC zoekt na de komst van Darri nog één buitenspeler. NEC begint aankomende vrijdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.