Volledig scherm
Supporters van NEC Nijmegen tijdens NEC Nijmegen - FC Twente © BSR Agency

NEC trapt verkoop seizoenkaarten af met bijzondere promotiefilm

NIJMEGEN - De Nijmeegse eerstedivisionist NEC laat de start van de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 niet ongemerkt voorbijgaan: in een speciale video - hieronder te zien - laat de club zien hoe zij innig verweven is met de stad Nijmegen.

Daarvoor werkte de club samen met de Nijmeegse stadsdichter Wout Waanders, die sinds februari van dit jaar die rol vervult. Waanders kwam met de tekst op de proppen die in de video in onvervalst Nimweegs wordt uitgesproken. 

De prijzen voor seizoenkaarten beginnen bij 134 euro voor reguliere bezoekers en bij 124 euro voor 60-plussers en jeugdige fans. Behalve een verhoging van btw, die is doorberekend in de prijs, is een seizoenkaart even duur als het afgelopen seizoen. Overigens bestaat er altijd nog een kans dat NEC volgend jaar op het hoogste niveau acteert: de club doet mee aan de play offs en kan via die route alsnog promotie afdwingen naar de eredivisie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.