De Goffert.
Volledig scherm
PREMIUM
De Goffert. © ANP

NEC verbaasd door uitspraken Bruls: ‘Door zijn woorden komt er extra druk op de evaluatie te staan’

NIJMEGEN - NEC is verbaasd over de uitspraken van burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen. Hij dreigt de vergunning van de Nijmeegse club in te trekken als de relschoppers die betrokken waren bij het geweld rond de derby NEC-Vitesse geen levenslang stadionverbod en omgevingsverbod krijgen.

39 reacties

 • Peter Parker

  1 jaar geleden
  Topmagier die Bruls! Kijk allemaal naar het schorum in mijn rechterhand. Kijk dan mensen! Wat een schande! Kijk vooral niet naar de gemeente in mijn linkerhand. Eigenaar van het stadion. Goedkeurder van de berekeningen waardoor 21 jaar geleden de bouwvergunning is verleend. Verantwoordelijk voor bouwtechnische onderhoud van het stadion. Grootste aandeelhouder vd Omgevingsdienst die jaarlijkst het stadion keurt. Links van u keurt de slager zijn eigen vlees, maar kijk vooral rechts van u...
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Dit is gewoon een waardeloze reactie van NEC om de eigen wanprestatie te verhullen.
 • Ron Vankan

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk dat iedere keer weer de helft van de reacties zich keren tegen dhr. Bruls.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Bruls had het Clubhuis en de Schup een week langer dicht moeten houden plus hij!! heeft de toestemming gegeven voor alcohol…. Nu probeert hij zijn straatje schoon te vegen. Dat geeft wat mij betreft alweer aan waar hij mee bezig is in zijn blinde haat naar nec supporters en dan bedoel ik de echte supporters! En niet die ene procent mafklappers die het verpesten. En hou een keer op met die selectieve verontwaardiging over een spandoek….
 • coen hartman

  1 jaar geleden
  NEC houdt zich een beetje van de domme. Besteed die woeker transfer winsten maar voor een goede beveiliging in en om het stadion. En werk mee met de gemeente om dit soort geteisem voor altijd te weren. Beetje asociale instelling zo van buiten het stadion is het ons pakkie an niet!!! Zo werkt dat niet in een goede samenleving.