Volledig scherm
NEC-verdediger Mathias Bossaerts. © Niels Boersema

NEC-verdediger Bossaerts twijfelgeval voor duel met Telstar

NIJMEGEN - De personele problemen stapelen zich op bij crisisclub NEC voor de wedstrijd van vrijdag tegen Telstar. Centrale verdediger Mathias Bossaerts is grieperig en een twijfelgeval voor het thuisduel in de onderste regionen van de eerste divisie.

Bossaerts brak dinsdag de groepstraining eerder af en stond ook woensdag niet op het trainingsveld. NEC-trainer Jack de Gier kan ook geen beroep doen op aanvoerder Rens van Eijden. De centrale verdediger is voor één duel geschorst omdat hij zondag zijn vijfde gele kaart kreeg. Middenvelder Paolo Sabak zit vrijdag zijn laatste wedstrijd schorsing uit. 

Bovendien zette De Gier Anass Achahbar en Brahim Darri dinsdag terug naar Jong NEC vanwege een woordenwisseling in de rust van het duel met FC Eindhoven zondag (3-2 verlies). De twee werden in de rust gewisseld en uitten hun onvrede. Verder zijn Randy Wolters, Frank Sturing en Norbert Alblas nog niet hersteld van blessureleed.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.