Volledig scherm
Ragnar Oratmangoen (links) haalt uit tegen JVC Cuijk in de voorbereiding. © David van Haren

NEC verhuurt Oratmangoen voor een seizoen aan TOP Oss

NIJMEGEN - NEC’er Ragnar Oratmangoen (20) keert op huurbasis terug bij TOP Oss. De eerstedivisionist verhuurde de speler het afgelopen halve seizoen ook al aan Oss.

NEC heeft met Oss afgesproken dat de middenvelder annex aanvaller halverwege het seizoen teruggehaald kan worden naar Nijmegen. 

NEC en TOP Oss hebben een gezamenlijke jeugdopleiding. Samed Oztoprak van Jong NEC vertrok deze zomer ook al op huurbasis naar Oss.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”