NEC verwacht zeker tot winterstop geen publiek toe te laten en denkt zelfs aan bouwen van noodstadion

videoNIJMEGEN - NEC verwacht dat in elk geval tot de winterstop geen publiek kan worden toegelaten tot De Goffert. De Nijmeegse club blijft daarom op zoek gaan naar een alternatieve locatie voor de thuiswedstrijden en denkt zelfs aan het bouwen van een noodstation.

3 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  2 maanden geleden
  Ze schijnen geld zat te hebben,zal over een tijdje wel wéér met de centjes van Henk en Ingrid glad gestreken worden. Schandalig.
 • Marleen Verstraeten

  2 maanden geleden
  Als ze het maar uit hun hoofd halen om de bomen om de Goffert heen te slopen voor hun nieuwe stadion. Doe dat lekker ergens weg van de woonwijken, zodat er ook geen overlast meer is van de supporters voor en na de wedstrijden. We hebben tekort aan woningen, en tekot aan groen, dan gaan we geen meter bosgrond afstaan om een probleem op te lossen dat de NEC door achterstallig onderhoud zelf heeft veroorzaakt. Dikke neus. Probeer het eens in Beuningen, grond zat daar.
 • J Peters

  3 maanden geleden
  Of in het bos bij het stadion, kunnen de bosjesmannetjes bomen slopen inplaats auto's van de sterke arm en van auto's van echte supporters van hun eigen club.