Technisch directeur Carlos Aalbers van NEC poseert met verdediger Souffian El Karouani na diens honderdste wedstrijd voor de Nijmeegse club.
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch directeur Carlos Aalbers van NEC poseert met verdediger Souffian El Karouani na diens honderdste wedstrijd voor de Nijmeegse club. © Broer van den Boom

NEC voert laatste drukmiddel uit op Van Rooij, El Karouani en Márquez: ‘Genoeg tijd gehad om na te denken’

NEC voert een laatste drukmiddel uit op Bart van Rooij, Souffian El Karouani en Ivan Márquez. De spelers moeten uiterlijk voor 1 april laten weten of ze willen blijven bij de Nijmeegse club.

7 reacties

 • F.H Wouters

  3 maanden geleden
  @Henri en @Vincent; mee eens maar het is nog altijd hetzelfde liedje bij de de club, spelers laten gaan die bij bijv. FC Emmen (Romeney) en Heerenveen (Otten) steeds in de basis staan. Gutz hebben ze toch ook naar Fortuna laten vertrekken. Geef verdorie een goed salaris en dan hoeven ze niet te twijfelen. Maar dat zal het beleid wel zijn; magere aanbiedingen geven aan spelers die op hun beurt denken bij die club betalen ze tenminste fatsoenlijk en wordt je gewaardeerd.
 • Vincent Schuurmans

  3 maanden geleden
  Erg jammer dat Jordy Bruijn weg moet. Had ik erbij gehouden. Verzaakt nooit, brengt wat anders dan de rest op het middenveld. Speelt altijd voorruit en kan ook een doelpunt maken.
 • Bob Janssen

  3 maanden geleden
  Heeft iemand al gemeld dat het jammer is dat Jordy Bruijn weg gaat?
 • Henri van Dalen

  3 maanden geleden
  Jammer dat Jordy Bruijn weg moet. Ik had hem erbij gehouden. Onderschatte speler.
 • T Leaners

  3 maanden geleden
  Jordy Bruijn is een uitstekende speler, had ik er zeker bij gehouden.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.