NEC vreest gevolgen als stadionplannen niet doorgaan: ‘Boekhoorn gaat ons niet continu helpen’

UpdateNIJMEGEN - NEC neemt eind dit jaar een beslissing over het eventueel kopen van stadion De Goffert van de gemeente Nijmegen. Mocht dat niet lukken, dan vreest algemeen directeur Wilco van Schaik het ergste voor de toekomst van de club.

13 reacties

 • Gerard Brussen

  3 maanden geleden
  Pas goed op NEC en Gemeente Nijmegen. In Nijmegen kan hetzelfde gebeuren als in Wageningen. (F.C. Wageningen) Ik kan het weten, was er speler en (hoofd)-trainer en heb de hele teneurgang meegemaakt tot aan het faillissement in 1992. Eenmaal weg, kom je nooit meer terug in het betaald voetbal. NEC is een te mooie club om te verdwijnen, dus houd je hoofd koel. Op emoties kan de club niet blijven bestaan.
 • Byron Hendriks

  4 maanden geleden
  Ik vind alles prima zolang de gemeente zich houdt aan haar belofte aan de Nijmeegse belastingbetaler. Geen cent extra meer naar de betaald voetbalorganisatie NEC. We betalen al elke week aan de inzet van politie en hulpdiensten door de misdragingen van het tuig dat zich supporter durft te noemen. Genoeg is genoeg. NEC kan niet blijven doorgaan met graaien uit onze gemeenschapspot.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Het is te hopen dat de gemeente voor NEC net zo coulant is als voor de cultuur.
 • Marc Putje

  4 maanden geleden
  @Jan willems, dat zei men ook over de vorige leiding, en de leiding daarvoor. Niemand kan het goed doen. Juist daarom wordt het tijd om door te pakken en je kunt niet zeggen dat de plannen ondoordacht zijn. Kijk naar een heracles, Groningen, Twente, dat is aardig gelukt toch?
 • Leon Graaf

  4 maanden geleden
  Stadion De Goffert is een bouwval en dan is 7,6 miljoen nog veel. Een renovatie en uitbreiding van het stadion zijn voor zowel de gemeente als NEC een positieve ontwikkeling. De extra woningen kan Nijmegen ook goed gebruiken. Laten we hopen dat er een deal komt waar beide partijen profijt van hebben.