Edgar Barreto (rechts), met naast hem Jordy Bruijn en Rens van Eijden, bekijkt de oefenwedstrijd van zaterdag tegen de amateurs van NEC vanaf de kant. De Zuid-Amerikaan er dinsdag tegen UNA ook nog niet bij.
Volledig scherm
Edgar Barreto (rechts), met naast hem Jordy Bruijn en Rens van Eijden, bekijkt de oefenwedstrijd van zaterdag tegen de amateurs van NEC vanaf de kant. De Zuid-Amerikaan er dinsdag tegen UNA ook nog niet bij. © BSR Agency

NEC wacht op het kurkdroge kunstgras in Veldhoven een ‘heet avondje’ tegen UNA

VELDHOVEN - NEC kan dinsdagavond de borst natmaken. Uit voorzorg, want de Nijmeegse eerstedivisionist speelt het oefenduel tegen UNA in Veldhoven op kunstgras. Die ondergrond verandert bij de huidige tropische omstandigheden in een bakplaat. Voor de voetballers voelt het al snel aan of ze bij een temperatuur van 60 graden een wedstrijd spelen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.