NEC-speler Bart van Rooij wankelt.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-speler Bart van Rooij wankelt. © BSR Agency

NEC wankelt: club stevent door coronacrisis af op miljoenentekort

ANALYSENIJMEGEN - De coronacrisis treft de voetballerij hard. Faillissementen dreigen, zeggen deskundigen. Ook Nijmeegse eerstedivisionist NEC wankelt. Gaat de club kopje onder? Een elftal vragen.

42 reacties

 • Arnhemsmeisje

  2 jaar geleden
  De grote vraag is alleen: wil die geldschieter van Vitesse zijn geld in een bodemloze put blijven gooien?
 • Arnhemsmeisje

  2 jaar geleden
  Van Ingen is geen voorzitter geweest, maar algemeen directeur. Ook Van Schaik is geen voorzitter, maar algemeen directeur. Het zegt veel over het (afwezige) charisma van de (voormalige) voorzitters van de RvC van NEC, Van Teeffelen, Van Gaalen en Van Oijen, dat deze vergissing wordt gemaakt. Het is daarom tijd dat NEC een charismatische leider als voorzitter krijgt. Samen met een voor de verandering wel deskundige technische man in het bestuur zal dit de club een voorspoedige toekomst brengen.
 • Frank

  2 jaar geleden
  Boekhoorn wil NEC niet. zelfs niet gratis.
 • Frank

  2 jaar geleden
  Het verhaal gaat rond dat Boekhoorn zijn vader ooit heeft beloofd dat hij NEC nooit failliet zou laten gaan. Als dat klopt hoeven we ons geen zorgen te maken. Ik vraag me alleen af of dat klopt. Dan zou hij immers geld moeten blijven pompen in een club die hij niet wil kopen. Dan loopt zelfs zijn bankrekening een keer leeg.
 • Van Sonsbeke

  2 jaar geleden
  Elke stad heeft recht op sociale faciliteiten, waar onder een schouwburg of een BVO voetbalclub waar heel heel veel mensen plezier aan hebben. Een fusie tussen Vitesse of NEC is niet realiseerbaar