Volledig scherm
PREMIUM
NEC-speler Joey van den Berg. © BSR Agency

NEC wil af van dure miskleunen Van den Berg en Darri

NIJMEGEN - NEC wil ondanks een doorlopend contract af van grootverdieners Joey van den Berg en Brahim Darri. De club heeft doelman Mattijs Branderhorst daarentegen kunnen verleiden tot een langer verblijf in De Goffert.

NEC zit in de maag met de grootverdieners in de selectie. Rens van Eijden, Joey van den Berg en Brahim Darri drukken zwaar op het spelersbudget. De eerstedivisionist wil die laatste twee spelers daarom ondanks een doorlopend contract kwijt. Van Eijden is langdurig geblesseerd, waardoor een zomers vertrek niet mogelijk is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’