NEC-directeur Wilco van Schaik speelt nu nog voor technisch directeur, maar het is de bedoeling dat er een 'echte' td komt in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-directeur Wilco van Schaik speelt nu nog voor technisch directeur, maar het is de bedoeling dat er een 'echte' td komt in Nijmegen. © Broer van den Boom

NEC wil snel technisch directeur: ‘Maar het valt niet mee iemand te vinden die past binnen ons profiel’

NEC maakt haast met de zoektocht naar een technisch directeur. De Nijmeegse eerstedivisionist wil uiterlijk volgende maand de functie van ‘td’ invullen. 

7 reacties

 • F.H Wouters

  3 maanden geleden
  Wat een waardeloos beleid. Er heeft zich nog niemand gemeld, roept van Schaik en toch gaat van Ottele naar Heerenveen. Dus als Kevin Bukusu uitvalt is er geen stand-in! Goed bezig Wilco!
 • Tjeu Claase

  3 maanden geleden
  Er past (bijna) niemand in jullie profiel !
 • Janske

  3 maanden geleden
  Als je deze nieuwe baan accepteert moet je gelijk schoon schip kunnen maken. Dan zouden er een stuk of 14 per direct moeten vertrekken uit huidige selectie. En dat gebeurd dus niet. Stelletje amateurs...
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Ze bedoelen te zeggen: "het valt niet mee een TD te vinden die er niet meteen voor zorgt dat de belabberde kwaliteit van de huidige leiding wel heel duidelijk wordt". Het moet dus iemand zijn die minstens zo slecht is.
 • F.H Wouters

  3 maanden geleden
  Ik weet er nog wel een paar, maar of die onder van Schaik willen werken betwijfel ik. Hij helpt de club verder de afgrond in en kijkt alleen naar het geld dat spelers opbrengen, niet naar het sportieve gebeuren.(Syb van Ottele). Hij is ook niet eerlijk: zegt dat er geen club zich heeft gemeld, maar komt Heerenveen dan zomaar uit de lucht vallen?? Man pak je biezen!
 1. Samenvatting | NEC - Jong AZ
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | NEC - Jong AZ

  16 april
 2. Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'
  Play

  Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'