NEC-doelman Mattijs Branderhorst moet een doelpunt incasseren in de oefenwedstrijd tegen FC Köln.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-doelman Mattijs Branderhorst moet een doelpunt incasseren in de oefenwedstrijd tegen FC Köln. © Broer van den Boom

NEC zakt voor eerste echte test in voorbereiding: ‘Het is goed dat ons dit nu overkomt’

TROISDORF - NEC is gezakt voor de eerste echte test in deze voorbereiding. De harde 5-0 nederlaag in het Duitse Troisdorf tegen FC Köln liet zien dat de Nijmeegse club nog aardig wat werk heeft te verrichten.

9 reacties

 • Gerry Rutten

  2 maanden geleden
  Hou ook niet van doemdenken, maar het ziet er niet best uit. Ik denk dat er in elke linie een direct inzetbare eredivisie waardige speler bij moet komen om niet in degradatie gevaar te komen. En daarmee moeten ze niet wachten tot de winterstop.
 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  Nu al praten over degradatie is doemdenken. Het seizoen is niet eens begonnen, de nederlaag komt op een goed moment. Nu kan je zien waar de eventuele problemen liggen, daar kun je aan werken. Als je alle oefenpotjes wint zie je alleen de mooie cijfers, nu komt een probleem boven. Is dus niet zo erg.
 • A.F. Verhaaf

  2 maanden geleden
  1 keer verliezen van een club met een budget hoger dan van Ajax en het is zeker: we gaan degraderen! Hadden we tegen Helmond Sport geoefend en met 4-0 gewonnen, dan was het hosanna niet van de lucht.
 • Leo Heus

  2 maanden geleden
  Aanvaller, centrum verdediger? Ik denk dat NEC vooral moet zoeken naar flankspelers. Jongens die acties kunnen maken in de ruimte op de vleugels. Dat voorkomt samenklontering en elkaar in de weg lopen in het centrum.
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Verdonk leggen ze vast (Pietertje kom jij er maar uit) en Guth laten ze gaan pfff. Terwijl die jongen gaat 4 a 5 miljoen opleveren over 2 a 3 jaar. Kramer heeft te veel overtredingen nodig, dus stafschoppen, rood etc. 2 posities nog invullen dus, een mandekker en een spits.