NEC-aanvoerder Lasse Schöne.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-aanvoerder Lasse Schöne. © ANP

NEC zet ambities kracht bij in spectaculaire transferwindow: ‘De beloftes zijn uitstekend nagekomen’

NIJMEGEN - NEC wilde deze zomer de ambities kracht bijzetten. Na een spectaculaire transferwindow is er tevredenheid alom bij de Nijmeegse club, maar moet de lat ook omhoog.

6 reacties

 • Remko van Ekeren

  3 maanden geleden
  Ik hoor hier weer vooral nijmeegse reacties. Lekker nuilen! JACOB NEDERTHAL zegt dat we met deze selectie niet in de nationale top komen. Nou Jacob deze ambitie is ook niet uitgesproken door NEC. We mogen blij zijn dat er nu aan gewerkt wordt om stapje voor stapje een stabiele middenmoter te worden. En je kunt verliezen van AZ dat is inmiddels een vaste subtopper. Geduld! Het zal een wisselvallig jaar worden voorspel ik. Met mooie overwinningen en onnodige verliezen.
 • berrie van Altena

  3 maanden geleden
  Verdedigend laat ook nog te wensen over El Karouani speelt als een kleuter en is veel te wisselvallig.
 • Henk Sanders

  3 maanden geleden
  Beste Jacob, structureel in het linkerrijtje komen is al een hele opgave die tijd vraagt. Die ambitie is er gelukkig en daar wordt blijkens de transfers ook aan gewerkt. Dit is niet van vandaag op morgen gerealiseerd. Geloof niet dat we de ambitie hebben om de nationale top aan te vallen, dat zou niet realistisch zijn.
 • Jacob Nederthal

  3 maanden geleden
  Spectaculaire transferwindow, maar wel een masterclass gekregen van AZ in spelopbouw, handelingssnelheid en pass nauwkeurigheid. Er moet nog veel gebeuren voordat NEC ook maar in de buurt komt van de nationale top.
 • Marc Claessen

  3 maanden geleden
  Dan laat Tavsan maar bijtekenen anders loopt hij straks gratis de deur uit!