NEC-verdediger Ivan Márquez schiet de gelijkmaker binnen tegen Feyenoord.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-verdediger Ivan Márquez schiet de gelijkmaker binnen tegen Feyenoord. © Pim Ras Fotografie

NEC zet nieuwe stap tegen Feyenoord, Márquez staat symbool voor kracht en zwakte van elftal

NIJMEGEN - NEC zette met het verrassende gelijkspel tegen Feyenoord (1-1) een nieuwe stap. Dankzij Ivan Márquez, die symbool staat voor de kracht, maar ook de zwakte van de Nijmeegse club.

3 reacties

 • JP Pen

  2 maanden geleden
  Oei, Henk, met jouw mening wordt je op het forum van de SV geschoffeerd. Maar je hebt wel gelijk. Ik vind ook Jan Peters in de podcast, elders te vinden in deze krant, gelijk heeft. Het is al anderhalf jaar spelen met poep in de luier. Zeer herkenbaar en defensief spel vanuit Meijer. Maar pas op, want je mag hierover geen andere menig hebben.
 • Lylian Buurman

  2 maanden geleden
  Ik vind dat Tavsan ook wel eens een keer moet gaan leveren, vaak een leuke actie maar weinig rendement. En dan roepen dat hij aan een stap hoger aan toe is.
 • Henk Sanders

  2 maanden geleden
  welke je spits je er ook neerzet, die zal het moeilijk hebben. In het tactisch concept van Meijer staat iedere spits veel te geisoleerd en altijd met de rug naar de goal. Wat meer aanvallende intenties van de hele ploeg (diepgaande middenvelders en backs) zou Dimata kunnen helpen, hoewel dit ook geen wonderspits is.
 1. Poldervaart maakt met iedereen ruzie • Cocu houdt van zelfkastijding • NEC speelt met poep in de luier
  Met Jan Peters

  Polder­vaart maakt met iedereen ruzie • Cocu houdt van zelfkastij­ding • NEC speelt met poep in de luier

  De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart maakt met iedereen ruzie, geeft iedereen de schuld behalve zichzelf en is in paniek. Cocu is aan een zeer precair avontuur begonnen en houdt van zelfkastijding en NEC speelt met poep in de luier. Dit soort uitspraken worden deze week gedaan in onze voetbalpodcast Kappen en Draaien. Dit keer is oud-spits van NEC Jan Peters te gast en schuift ook clubwatcher Lex Lammers aan. Presentatie: Nanne Nicolasen