Mathias Bossaerts (links) en Joey van den Berg zijn teruggezet naar Jong NEC en mogen transfervrij vertrekken bij de eerstedivisionist uit Nijmegen.
Volledig scherm
Mathias Bossaerts (links) en Joey van den Berg zijn teruggezet naar Jong NEC en mogen transfervrij vertrekken bij de eerstedivisionist uit Nijmegen. © Getty Images

NEC zet streep door namen van Bossaerts en Van den Berg

NIJMEGEN - NEC heeft Joey van den Berg (33) en Matthias Bossaerts (23) teruggezet naar de beloften. Beide spelers mogen transfervrij vertrekken. Voor Van den Berg stond de deur naar de uitgang al langer open.

72 reacties

 • Bartels

  3 jaar geleden
  het is veel leuker dat er weer een derby komt, beide clubs zijn afhankelijk van investeerders,  
 • Bartels

  3 jaar geleden
  hahahaha laten we hopen dat er weer een keer een echte derby komt 
 • Johan

  3 jaar geleden
  Lekker weer terug te zijn. Voor die het nog niet weten, kritiek op deze club wordt hier aangepakt op een manier waar de Russen en Chinezen serieus jaloers op zijn. Er stinkts iets in deze keuken maar laten we een andere club de schuld geven.
 • Wimpie

  3 jaar geleden
  RKHVV en Jonge Kracht is een beter alternatief als NEC...............
 • Rodney

  3 jaar geleden
  Inderdaad, maakt niks uit waar het geld vandaan komt als het maar komt op het juiste moment.En van een dierentuin directeur die ook nog eens de minimum lonen van een van zijn winkelketens schandalig omlaag draait ten gunste van zijn eigen gewin wordt je ook niet blij als geldschieter....