Wilco van Schaik algemeen directeur van NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Wilco van Schaik algemeen directeur van NEC. © Paul Rapp

Nieuwe huurachterstand NEC leidt tot irritatie op het stadhuis

De Nijmeegse voetbalclub NEC heeft al drie maanden geen huur meer betaald aan de gemeente Nijmegen voor het gebruik van stadion De Goffert. De eerstedivisionist heeft inmiddels een betalingsachterstand van ruim 240.000 euro. Hoe groot zijn de zorgen?

50 reacties

 • harm

  3 jaar geleden
  Structureel financiele tekorten.en financieel wanbeleid door spelers te halen die een veel te hoog salaris genereren.leid tot een blijvend en oplopend financieel tekort.waardoor een faiissement op de loer ligt.
 • Nimwegenaar

  3 jaar geleden
  Wilco voert slechts het beleid van het NEC-bestuur uit, hij is dus niet verantwoordelijk maar het NEC--Bestuur of Raad van Commissarissen zoals ze zich graag laten noemmen....
 • Nimwegenaar

  3 jaar geleden
  En echte NEC-supporter zal de Bloedkuul nooit verruilen voor die kippenren in Arnhem-Zuid. Als Vitesse bestaansrecht heeft, moeten ze de kippenren op eigen kracht vullen. 
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Misschien is het een goed idee als we NEC en Vitesse aan elkaar gaan koppelen?Waarbij we de wedstrijden in Arnhem gaan spelen... mensen afkomstig uit Nijmegen krijgen ter compensatie voor de reiskosten 30% korting op hun kaartje of seizoenkaart.Je zult zien dat het Vitesse stadion bij elke wedstrijd goed vol zit, waarbij in het ene gedeelte supporters uit Arnhem en in het ander gedeelte de Nijmegenaren zitten. Je krijgt dan veel meer sfeer in het stadion... beter een heel ei dan een half dop.
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Het is normaal dat jaarlijks de helft van het huurbedrag wordt kwijt gescholden... irritatie op het stadhuis is dit wetende niet nodig.