Of de aanvaller het rustig aan doet met NEC, vraagt de harde kern van FC Den Bosch

blik op NECNIJMEGEN - Het is alweer zes jaar geleden dat Randy Wolters er speelde, maar in de aanloop naar de wedstrijd tegen FC Den Bosch verschenen er weer de nodige berichten op de telefoon van de aanvaller van NEC. 

Blik op NEC.
Volledig scherm
Blik op NEC. © Videostill

,,Of ik wel een beetje rustig blijf en meer van die dingen’’, zegt de 29-jarige voetballer van de Nijmeegse eerstedivisionist. ,,Het zijn allemaal jongens van de harde kern van Den Bosch. Ik vind het wel lachen, hoor.’’

In de vijfde aflevering van ‘Blik op NEC’ zegt Wolters dat hij op dit moment lekker in zijn vel zit. De Leidenaar is dan ook vastbesloten om de drie punten mee naar Nijmegen te nemen.

Randy Wolters heeft gescoord voor NEC tegen Telstar. In Den Bosch hopen ze dat de aanvaller het vrijdagavond rustig aan doet.
Volledig scherm
Randy Wolters heeft gescoord voor NEC tegen Telstar. In Den Bosch hopen ze dat de aanvaller het vrijdagavond rustig aan doet. © BSR Agency
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.