Volledig scherm
Anthony Limbombe. © Joep Leenen

Onduidelijkheid over transfer voormalig NEC’er Limbombe

UpdateNIJMEGEN - Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge en de entourage rond Anthony Limbombe een transfer van de voormalig NEC-speler naar het Franse FC Nantes ontkennen. Eerder brachten enkele Belgische media de vermeende transfer naar buiten.

Limbombe zou voor 7,8 miljoen euro van Club Brugge naar FC Nantes verkassen. NEC bedong in 2016 bij de overgang van Limbombe (24) naar Club Brugge een percentage van de transfersom bij een doorverkoop. Dat de transfer niet doorgaat, is wellicht goed nieuws voor de eerstedivisionist

Het transferbedrag dat de Belgische media melden, is beduidend lager dan Huddersfield Town voor de eenmalig Belgisch international wilde betalen. De Engelse club zou op zijn minst 12 miljoen euro over hebben voor de aanvaller. Dat zou NEC meer geld op hebben geleverd. De transfer ketste echter af.

Deze zomer profiteerde NEC door een soortgelijke constructie wel van de transfer van oud-speler Alireza Jahanbakhsh van AZ naar Brighton & Hove Albion.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.