Bart van Rooij straalt op het trainingsveld bij NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart van Rooij straalt op het trainingsveld bij NEC. © David van Haren

Ook in Albufeira zijn ze 'keitrots' op NEC-talent Bart van Rooij

NIJMEGEN/ESCHAREN - Terwijl zijn vrienden op vakantie zijn in Portugal werkt Bart van Rooij (17) in eigen land aan zijn droom. De voetballer uit Escharen staat als broekie tussen de kerels van NEC.

3 reacties

 • Jeroen

  3 jaar geleden
  Klopt, maar of de club een blik opentrekt en dat jeugdspelers naar Oss gaan als er weer centjes zijn, is maar de vraag. In ieder geval is de jeugd er nu bij gebaat en biedt de huidige situatie nieuwe kansen en mogelijkheden. Gewoon goed om te investeren in je eigen jeugd. 
 • Goesting

  3 jaar geleden
  Klinkt heel idealistisch maar jij en ik weten allebei dat dit uit nood geboren is. Zodra er wat centjes zijn, trekt de club weer een blik buitenlanders open net als destijds in de Futuralisjaren en vertrekken de eigen jeugdspelers weer naar Oss, Eindhoven etc...
 • Pascal

  3 jaar geleden
  Fijn voor Bart, het is hem gegund. Precies zoals het hoort. Waardering voor de eigen jeugd geeft gemotiveerde voetballers. Zouden meer Nederlandse clubs moeten doen, dan alleen maar buitenlandse voetballers halen. Nederland moet weer bouwen aan een eigen identiteit met voetballers uit de eigen jeugd. 
 1. Ziyech loopt met Chelsea weer averij op, Leicester City pakt koppositie
  Play

  Ziyech loopt met Chelsea weer averij op, Leicester City pakt koppositie

 2. Samenvatting | FC Volendam - PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | FC Volendam - PSV

  19 januari