Volledig scherm
NEC-aanvaller Anass Achahbar (links) viert zijn doelpunt tegen FC Dordrecht. © Joep Leenen/Pro Shots

Poll: ‘NEC’er Achahbar komt het best tot zijn recht als aanvallende middenvelder’

NIJMEGEN - Anass Achahbar moet in de basis staan bij eerstedivisionist NEC. Dat vindt een grote meerderheid van de Gelderlander-lezers die een poll invulde op deze website: 83 procent.

NEC-trainer Jack de Gier koos er de laatste twee duels voor Achahbar niet op te stellen om meer stabiliteit op het middenveld te krijgen. Ook vrijdagavond tegen Jong Ajax begint de PEC Zwolle-huurling zo goed als zeker op de bank.

Van de grofweg 500 lezers die hun stem uitbrachten, vindt 49 procent dat Achahbar (24) als aanvallende middenvelder moet beginnen aan een wedstrijd. Een minderheid, 17 procent, denkt dat de aanvaller het beste op de bank kan starten. Een kwart van de stemmers ziet Achahbar het liefst in de spits spelen, 10 procent zou hem de voorkeur geven op rechtsbuiten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.