De ingestorte tribune van het Goffertstadion na afloop van NEC-Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
De ingestorte tribune van het Goffertstadion na afloop van NEC-Vitesse. © Pro Shots / Erik Pasman

Raadslid: ‘Verkoop NEC-stadion voor één euro om snelst uit de penarie te komen’

NIJMEGEN - Onder het mom van ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’ moet de gemeente Nijmegen het deplorabele Goffertstadion per omgaande aan NEC verkopen voor de spreekwoordelijke één euro. 

31 reacties

 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Gelukkig, de discussie is over. Rob van K. geeft het op zijn ongelijk te halen en we kunnen weer verder met de orde van de dag.....
 • Rob van Kampen

  3 maanden geleden
  Dit is mijn 3e poging om te reageren op Rob Essers. De vorige zijn niet geplaatst door de Gld, terwijl er niets anders in stond dat ik van mening ben dat Rob Essers nu de fantasie fase in is gegaan en ik dat prima vind en dus wil stoppen met deze discussie.
 • Rob Essers

  3 maanden geleden
  @Rob van Kampen - Mijn beleving is gebaseerd op controleerbare feiten. Misschien wil de gemeente de 'wurgcontructie' wel met terugwerkende kracht terugdraaien. Dan moet NEC aan de gemeente 12 miljoen euro + BTW betalen en alle investeringen in het stadion vergoeden die ondanks het huurcontract door de gemeente zijn gedaan. Dan krijgt NEC alle betaalde huur terug. De achterstallige en niet-betaalde huur is daar niet bij. Je mag zelf uitrekenen wat de financiële gevolgen voor beide partijen zijn.
 • Mark Pier

  3 maanden geleden
  Ik denk dat Rob gelijk heeft!.
 • Rob van Kampen

  3 maanden geleden
  Rob Essers: Dat is jouw beleving en zeker niet de mijne. De huurovereenkomst zoals jij die schetst is wat mij betreft nog steeds een wurgconstructie geweest. Wat links of rechts blijft staan is dat de gemeente Nijmegen eigenaar is van de ruïne. Dat zal jou wel niet goed uitkomen, maar dat is een feit. Ben jij in dienst van de gemeente????