NEC-aanvaller Magnus Mattsson krijgt de bal niet langs FC Utrecht-doelman Vasilis Barkas.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-aanvaller Magnus Mattsson krijgt de bal niet langs FC Utrecht-doelman Vasilis Barkas. © Pro Shots / Stefan Koops

Repeterend verhaal voor NEC in Utrecht: ploeg is bijzonder taai, maar komt zo moeizaam tot scoren

UTRECHT - NEC grossiert dit seizoen in gelijke spelen. De 0-0 tegen FC Utrecht bewees andermaal de taaiheid van de Nijmeegse club, maar ook weer dat de ploeg zo moeizaam tot scoren komt.

3 reacties

 • JP Pen

  2 maanden geleden
  Eens met beide.Met Meijer gaat NEC de weg naar boven niet http://vinden.De promotie wordt altijd aangehaald,maar die was niet of nauwelijks te danken aan Meijer. Meer aan de ploegen in de kkd, wat mazzel en Rutte. In 1,5 jaar tijd heeft NEC 7 keer gescoord in thuiswedstrijden.
 • F.H Wouters

  3 maanden geleden
  @Derksen; Ben het wel eens met jouw stelling al moet ik zeggen dat -zoals jij het zegt- het spel teveel een kant op gaat, er is te weinig visie te weinig variatie in de ploeg. Al zet je een spits van het type Messie, of Memphis Depay of wie dan ook in de ploeg, ook dan komt het er niet uit. Het is te vrijblijvend. Met alle gelijke spelen blijf je ook in de ere-divisie, maar ben je met die kwaliteit het lachertje van de ere-divisie.
 • I Derksen

  3 maanden geleden
  Kwaliteit van de spelersgroep is van een hoger niveau dan de trainer. De speelstijl van Meijer is te behoudend. De wissel van Matsson versus Sanniez is hierbij illustratief. Zonde van alle investeringen! Zit veel meer potentie in deze groep.