Volledig scherm
Frank Sturing. © David van Haren

Rode kaart NEC'er Frank Sturing geseponeerd

updateNIJMEGEN - De rode kaart die NEC'er Frank Sturing maandag kreeg in het duel tussen Jong De Graafschap en Jong NEC (4-0) in de tweede helft, is toch geseponeerd door de KNVB.

Dat op basis van extra beelden die NEC meestuurde met de eigen verklaring.

Sturing mist nu niet de wedstrijd van maandag tegen Jong FC Utrecht in de eerste divisie. In de slotfase van het openingsduel met SC Cambuur (2-2) kwam de Nijmegenaar in het veld voor Joey van den Berg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM
    video

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”