Volledig scherm
Ole Romeny (links) van NEC. © BSR/SOCCRATES

Romeny en Van de Looi in voorlopige selectie Oranje Onder 20

ZEIST - Bondscoach Bert Konterman heeft de NEC’ers Ole Romeny en Tom van de Looi opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 20 jaar. Het Nederlands team speelt in oktober oefeninterlands tegen Portugal en Polen.

Oranje Onder 20 oefent op donderdag 10 oktober op het veld van Quick Boys in Katwijk tegen de leeftijdsgenoten van Portugal. Maandag 14 volgt de tweede confrontatie. Die is in Kalisz in Polen.

Konterman heeft ook Thomas Buitink van Vitesse in de voorlopige selectie opgenomen.

De definitieve selectie wordt vrijdag 4 oktober 2019 aanstaande bekend gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NIJMEGEN - NEC werd vrijdagavond bestolen tegen MVV. In Maastricht hielden de Limburgers de Nijmeegse eerstedivisionist op 0-0, maar dan alleen omdat een glaszuiver doelpunt van Zian Flemming door Edwin de Graaf werd genegeerd. Flemming schoot vier minuten voor tijd tegen de onderkant van de lat, waarna de bal vanachter de doellijn terug het veld in stuiterde. ‘Geen goal’ gaf de scheidsrechter zwaaiend aan. De beelden bewezen later het ongelijk van De Graaf.