Volledig scherm
PREMIUM
Wim Meijers voor het Goffertstadion in Nijmegen. © Bert Beelen

Schaduwschutter van weleer zou het liefst nog op het veld staan

NIJMEGEN - Kind van De Goffert Wim Meijers promoveerde in de jaren zeventig met De Graafschap en NEC. Hij kiest geen kant vrijdagavond in de kleine Gelderse derby.

Uit het niets begint Wim(ke) Meijers op een bankje voor het Goffertstadion te mijmeren over de dood. ,,Dat lijkt me zo akelig. Dat ik nooit meer op dit soort plekken kom. Dat ik al die mensen nooit meer zal zien. Ik houd van gezelligheid, van mensen om me heen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.