Volledig scherm
Sint Stevenskerk. © Paul Rapp

Sint Stevenskerk siert nieuwe thuisshirt NEC

NIJMEGEN - Op de zijkant van het nieuwe thuisshirt van NEC prijkt een silhouet van de Sint Stevenskerk. De eerstedivisionist presenteerde het tenue maandag.

Vorige week maakte NEC het ontwerp van het nieuwe uitshirt bekend. Daarop staat de Waalbrug afgebeeld. Op beide shirts staat in de kraag 'MCM', 1900 in romeinse cijfers. Het jaar van de oprichting van de club.

Ook de teksten 'Draag ons shirt met trots' en 'Noviomagus', de Romeinse naam voor Nijmegen, zijn op het thuisshirt afgebeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Transfer NEC’er Bossaerts naar Manchester City was onrechtmatig’

    ‘Transfer NEC’er Bossaerts naar Manchester City was onrechtma­tig’

    NIJMEGEN - NEC-verdediger Mathias Bossaerts is Ă©Ă©n van de hoofdrolspelers in een ‘schimmige constructie’ met jeugdspelers die de Engelse grootmacht Manchester City een transferverbod kan opleveren. Volgens verschillende media, die samenwerken in het onderzoeksplatform European Investigative Collaborations, was de transfer van de Belg van Anderlecht naar Manchester City in 2012 onrechtmatig.