Volledig scherm
Ole Romeny aan de bal tegen Telstar. © Pro Shots

Spreekverbod voor geëmotioneerde Romeny na verlies van NEC in Waalwijk

WAALWIJK - Ole Romeny ontliep vrijdagavond na de wedstrijd bij RKC Waalwijk (1-0) de pers. De linksbuiten van de eerstedivisionist uit Nijmegen had in het Mandemakers Stadion een spreekverbod.

De 18-jarige Nijmegenaar viel in het uitduel met RKC in de veertiende minuut in voor de geblesseerde Tom Overtoom (hamstring) en moest in de pauze weer achterblijven in het kleedlokaal. Hij werd bij aanvang van de tweede helft vervangen voor Anass Achahbar. Van een blessure was bij Romeny geen sprake.

In samenspraak met de staf van de Gelderse club besloot de talentvolle aanvaller na afloop van de wedstrijd in Waalwijk de media te ontwijken. ,,Hij is daar op dit moment te emotioneel voor”, legde teammanager Muslu Nalbantoglu uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.