NEC-middenvelder Oussama Tannane houdt Feyenoord-middenvelder Orkun Kökcü van zich af.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-middenvelder Oussama Tannane houdt Feyenoord-middenvelder Orkun Kökcü van zich af. © ANP

Tannane schittert bij NEC, maar WK is ver weg: ‘Het is best lastig om mezelf hier te bewijzen’

NIJMEGEN - Oussama Tannane wil in de komende zeven wedstrijden met NEC een plek afdwingen in de Marokkaanse WK-selectie. Ook al schittert de middenvelder bij de Nijmeegse club, zijn kansen daarop zijn geslonken.

4 reacties

 • JP Pen

  2 maanden geleden
  Met zo'n behouden trainer...ik snap wel dat Tannane niet kan brengen wat hij zou kunnen brengen. Meijer speelt zeer defensief en behouden (al anderhalf jaar). Verdedigend gezien de sterkte trainer van Nederland. Leuk, maar je wint er geen wedstrijden mee. Offensief gezien trouwens een can de zwakste.
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Tanane is een prima speler. Zou een betere voorhoede voor zich moeten hebben. Zowel Tavsan als Duelund als Bruijn zijn veel meer middenvelder dan aanvaller. En DRAMAta in de spits stuur maar terug naar Spanje.
 • Marc Claessen

  2 maanden geleden
  Tannane is een prima speler, maar met een betere concentratie had ook hij tegen Feyenoord moeten scoren!
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Fantastische speler die helaas door het opzichtig falen van van Leeuwen, wordt omgeven door waardeloze spitsen. Dat is een conclusie die vanaf de eerste wedstrijd duidelijk is geworden. Hierdoor slinken de kansen voor Tannane. Zijn toekomst als international is bepaald door traag en falend technisch beleid van van Leeuwen. En via zijn mogelijke opvolger Aalbers, belandt hij van de regen in de drup.