Volledig scherm
Tom van de Looi (links) vecht een duel uit met Sven van Doorm van Telstar. © BSR Agency / Broer van den Boom

Tom van de Looi moet wennen aan wisselvalligheid bij NEC

NIJMEGEN - Volgens verwachting meldt zich voor maandagnacht als de transferperiode sluit nog een ‘nummer 10' in De Goffert. Toch draaide het middenveld van NEC vrijdagavond naar behoren in de gewonnen wedstrijd tegen Telstar. ,,Ik voel me lekker met Mart (Dijkstra, red) naast me en Jellert (Van Landschoot, red) voor me’’, klonk Tom van de Looi tevreden. 

De middenvelder werd drie weken geleden gehuurd van FC Groningen en voelt zich al helemaal thuis in Nijmegen. ,,Het bevalt me goed. Dit is een leuke groep. Ik ben door iedereen prima opgevangen. Ik heb het gevoel alsof ik hier al twee maanden ben.’’ Wennen moet hij nog aan de gedaantewisselingen van zijn nieuwe ploeg. ,,De ene keer spelen we een '8', maar het volgende moment een '4'. Dat is het kenmerk van een jonge ploeg. Die wisselvalligheid moet er er uit. Maar als je het optelt, kom je uit op een '6'. Dat was gelukkig nog voldoende voor de overwinning.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.