Volledig scherm
Wilfried Brookhuis, trainer van Jong NEC. © Paul Rapp

Trainer Wilfried Brookhuis debuteert bij Jong NEC met 3-1 nederlaag

NIJMEGEN - Jong NEC heeft de eerste wedstrijd onder trainer Wilfried Brookhuis dinsdagmiddag op De Eendracht in Nijmegen verloren van de beloften van Heracles Almelo (1-3). Brookhuis neemt de honneurs waar nu trainer Ron de Groot is doorgeschoven naar de hoofdmacht na het gedwongen vertrek van Jack de Gier.

Door de nederlaag staat NEC vierde in de kampioenspoule van de reservecompetitie. De achterstand op koploper Jong FC Twente bedraagt twee punten. Bij NEC deden onder meer Niek Hoogveld, Paolo Sabak, Ole Romeny en Anass Achahbar mee.

Silvester van de Water opende na een half uur spelen namens Heracles de score. In de tweede helft liepen de bezoekers verder uit door doelpunten van Mats Knoester en Jesper Drost. Vlak voor tijd bepaalde Brian Campman de eindstand: 1-3.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.