Rens van Eijden sluit misschien tegen FC Den Bosch weer aan bij de selectie van NEC .
Volledig scherm
Rens van Eijden sluit misschien tegen FC Den Bosch weer aan bij de selectie van NEC . © BSR/Socrates / Broer van den Boom

Trainers NEC hebben wat te kiezen tegen FC Den Bosch

NIJMEGEN - De kans is groot dat NEC vrijdagavond tegen FC Den Bosch met hetzelfde elftal start dat twee weken geleden Telstar de eerste nederlaag van het seizoen in de eerste divisie bezorgde. ,,Dat gaan we zien’’, zegt François Gesthuizen die wijselijk de kaarten tegen de borst houdt.

De trainer van NEC heeft met zijn collega’s Rogier Meijer en Adrie Bogers iets te kiezen nu op de laatste dag van de transferperiode middenvelder Zian Flemming en spits Etien Velikonja aansloten bij de selectie. Het trio trainers beschikt voor de wedstrijd in stadion De Vlier over een nagenoeg fitte selectie. Donderdag trainde Rens van Eijden volledig mee. De centrale verdediger raakte begin dit jaar geblesseerd aan zijn lies en maakte al speelminuten met Jong NEC tegen FC Lienden en onlangs in een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht.

Op de bank

,,Misschien zit Rens tegen FC Den Bosch al bij  de selectie’’, zegt Gesthuizen. ,,In dat geval zit hij ook op de bank en dan moet hij ook invallen als het nodig is. Daar gaan we met hem over praten. Zijn gevoel moet goed zijn. Dat is het belangrijkste.’’

Vermoedelijke opstelling NEC: Brandenburg; Sanniez, Odenthal, Kvida, Kuipers; Van de Looi, Dijkstra, Van Landschoot; Musaba, Romeny, Wolters.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.