Van Benthum onthult in ‘Blik op NEC’ dat toplaag veld dringend aan vervanging toe is

BLIK OP NECNIJMEGEN - Het veld van NEC staat te boek als een van de betere velden in Nederland, maar Theo van Benthum kijkt uit naar het moment dat er voldoende geld is bij de Nijmeegse eerste divisionist om de mat nu eens echt aan te pakken. 

In de vierde aflevering van ‘Blik op NEC’ onthult de stadionmanager dat de toplaag van het veld in het Gofferstadion alwaar tien jaar oud is en eigenlijk vervangen moet worden. 

Als dat geld er komt, schaft Van Benthum ook een nieuwe maaier aan. ,,Die is ook tien jaar oud, maar er is nu eenmaal geen geld. We houden alles met beperkte middelen in leven.’’ 

Volledig scherm
Stadionmanager Theo van Benthum op ‘zijn’ grasmat in de Goffert. © bert beelen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’