Van Benthum onthult in ‘Blik op NEC’ dat toplaag veld dringend aan vervanging toe is

BLIK OP NECNIJMEGEN - Het veld van NEC staat te boek als een van de betere velden in Nederland, maar Theo van Benthum kijkt uit naar het moment dat er voldoende geld is bij de Nijmeegse eerste divisionist om de mat nu eens echt aan te pakken. 

In de vierde aflevering van ‘Blik op NEC’ onthult de stadionmanager dat de toplaag van het veld in het Gofferstadion alwaar tien jaar oud is en eigenlijk vervangen moet worden. 

Als dat geld er komt, schaft Van Benthum ook een nieuwe maaier aan. ,,Die is ook tien jaar oud, maar er is nu eenmaal geen geld. We houden alles met beperkte middelen in leven.’’ 

Volledig scherm
Theo van Benthum op de verschoten stoeltjes in het Gofferstadion. © Gerard Verschooten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
    PREMIUM

    Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

    HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.