Joey van den Berg met een hoogstandje in het oefenduel tegen de amateurs van NEC.
Volledig scherm
Joey van den Berg met een hoogstandje in het oefenduel tegen de amateurs van NEC. © Broer van den Boom.

Van den Berg zinspeelt op vertrek bij NEC

NIJMEGEN - Het doek in De Goffert lijkt gevallen voor Joey van den Berg. De 33-jarige middenvelder mag vertrekken bij NEC. Volgens Van den Berg heeft hij van de technische staf te horen gekregen dat die dit seizoen weinig gebruik zal maken van zij diensten. De trainers François Gesthuizen, Rogier Meijer en Adrie Bogers geven de voorkeur aan de jeugd.  

39 reacties

 • Michael Coole

  3 jaar geleden
  Ik reageer niet onder andermans naam, dus hou op over de pit verwijt de ketel. Dat geldt alleen voor jou. Ik heb een klacht ingediend bij de Gelderlander en hoop dat je stopt met dit wangedrag. Schandalig wat jij doet, besef je dat wel? 
 • MichaelCoole

  3 jaar geleden
  Prima, geef je jezelf ook aan of verwijt alleen de pot nu de ketel.
 • Rick01968

  3 jaar geleden
  Fitter en gretiger dan ooit. Gretiger betekent in Joey's geval vooral veel domme overtredingen en dus onnodige  kaarten. Alsof fit en gretig zijn een verdienste is. Dat mag je toch op zijn minst verwachten van een profvoetballer. Wat Joey vooral is, is een hele matige en zeer beperkte voetballer. Te duur voor N.E.C. met zo weinig kwaliteit. 
 • Imke

  3 jaar geleden
  Gelukkig handelt men bij NEC nu heel anders. Het huidige team is heel hecht en nec gaat nu erg goed met spelers om. Ze spelen ook erg graag voor de club. Dat bleek bijvoorbeeld op de open dag. Dat had je kunnen weten als je gewoon vragen stelt en het nieuws volgt. Nec leert wel van gemaakte fouten. 
 • Imke

  3 jaar geleden
  Wie ben jij? Waarom reageer je onder mijn naam met rare berichten? Zou je daarmee willen stoppen? Want ik begrijp jouw motivatie niet.