Volledig scherm
PREMIUM
Rens van Eijden speelt liever tegen een club als De Graafschap dat tegen Jong Ajax. © BSR Agency

Van Eijden speelt liever tegen NAC of De Graafschap: ‘Bij Jong Ajax durven ze alles’

Voorbeschouwing NECNIJMEGEN - Juist op het moment dat NEC vrijdag in de eigen Goffert tegen Jong Ajax speelt, beschikt de ploeg van François Gesthuizen, Adrie Bogers en Rogier Meijer weer over een fitte selectie. Met de terugkeer van Tom Overtoom en Randy Wolters stond er deze week weer een groep van 22 man op het trainingsveld. 

Tegen de nieuwe koploper van de eerste divisie kan er dus gekozen worden, maar de kans is groot dat de basis van vorige week ook nu weer begint. Het is nog gissen welke elf er bij Jong Ajax spelen.

,,Dest, Traore en Eiting deden woensdag mee in de bekerwedstrijd tegen Spakenburg. Die komen vrijdag niet naar Nijmegen’’, weet François Gesthuizen. Daar put de trainer geen hoop uit. ,,Ajax heeft zoveel kwaliteit. Ze staan niet voor niets bovenaan.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.