Technisch directeur Ted van Leeuwen van NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch directeur Ted van Leeuwen van NEC. © Pro Shots / Paul Meima

Van Leeuwen bij NEC: professionaliseringsslag, spectaculaire transfers, maar ook kritiek

NIJMEGEN - NEC wacht een grote verandering in de organisatie. Technisch directeur Ted van Leeuwen vertrekt na ruim anderhalf jaar bij de Nijmeegse club. De 69-jarige Gelderlander heeft een onuitwisbare indruk gemaakt.

5 reacties

 • Willem vd Berg

  3 maanden geleden
  Ted drukte zijn neus aan het venster bij NEC. Bedankt meneer Van Leeuwen, ook voor u maakt de hoekvlag een buiging.
 • Marc Putje

  3 maanden geleden
  Ted van leeuwen is een grote naam en hij heeft zeker goed werk geleverd. Maar alle doelen behaald? Het is maar hoe hoog je de lat legt? Deze selectie heeft voldoende kwaliteit, maar gaat echt niet zomaar in het linkerrijtje eindigen. Gebrek aan scorende vermogen en gebrek aan lef (dat is Meijer aan te rekenen). Promotie was met erg veel geluk en van een stabiele eredivisionist is nog lang geen sprake. Ik vind het dus allemaal wel erg kort door de bocht.
 • P. anda

  3 maanden geleden
  Begrijp wel dat hij opstapt. Je moet het maar willen TD bij nec. Boekhoorn bepaalt eigenlijk het technische beleid en haalt zomaar spelers die je eigenlijk niet nodig hebt. Het geld voor bijvoorbeeld Cillessen had van Leeuwen vast graag aan andere versterkingen besteed.
 • Frank de Jager

  3 maanden geleden
  Van Leeuwen is samen met Carlos Aalbers de enige TD die hier voldaan heeft. Heel jammer dus. Zijn opvolger moet in ieder geval een goed netwerk hebben. Investeren in John de Jong ? Aalbers terug? Boekhoorn zijn oud-zwager Sneijder bellen? Hans Kraaij ? Heeft er prima kijk op, neus voor talent.
 • Remko van Ekeren

  3 maanden geleden
  Spelers gaan en spelers komen. En iedereen is vervangbaar. Maar deze man vervangen wordt lastig. Een groot netwerk en kennis van het voetbal. Erg jammer dat deze man vertrekt.