Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC.
Volledig scherm
Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC. © Foto Ruud Voest

Van Schaik: Spelersbus NEC beschadigd bij schermutselingen fans en politie

MAASTRICHT - Na afloop van de wedstrijd MVV - NEC (4-1) is vrijdagavond een groep supporters van NEC slaags geraakt met de politie. Daarbij is ook de spelersbus van de Nijmegenaren beschadigd.

26 reacties

 • Toontje

  4 jaar geleden
  Zo! Dus tegenwoordig is het al een kwaliteit wanneer je je niet laat provoceren. Vroeger heette dat zelfbeheersing en was heel gewoon. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Schermutselingen?  Deze groep 'supporters' stond aan de overkant van de weg bij de uitgang al de spelersbus op te wachten. Toen duidelijk werd dat deze groep niet terug hun eigen bus in wilde gaan, greep de politie in.  Wat een slap verhaal van Van Schaijk zeg,  Helemaal de realiteit kwijt. Lees nog maar eens na hier in de Gelderlander wat er vorig jaar (en de jaren daarvoor) in de Goffert allemaal is gebeurt. Kom terug op aarde Van Schaijk en kijk eerst eens even naar je eigen problemen.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ouwe horen niet meer zo goed !
 • korteZijde

  4 jaar geleden
  Kom op! Tegen Fortuna erop klappen! Volle gas!!!(Niet te letterlijk nemen, pffff)
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Wordt tijd voor straffen van de KNVB bij supporters wangedrag. Laat ze maar voelen wat ze de club aandoen als ze die weer in diskrediet brengen, ik zeg tien punten aftrek en een rekening voor de politie inzet.