Volledig scherm
Archiefbeeld van Lowie van Zundert (midden) en Mourad El Haddouti (rechts) die een treffer vieren. © David van Haren

Van Zundert twee keer trefzeker voor Jong NEC

NIJMEGEN - Jong NEC heeft dinsdagavond op De Eendracht de beloften van SC Cambuur verslagen: 4-2. De Nijmegenaren vochten zich terug van een 2-0 achterstand. Lowie van Zundert scoorde twee keer.

Jong Cambuur kwam na een kwartier spelen op voorsprong door een afstandsschot van Rutger Etten. Tien minuten voor de rust maakte hij zijn tweede treffer van de avond door een vrije trap achter NEC-doelman Job Schuurman te schieten.

Vlak voor rust kwam de ploeg van trainer Ron de Groot terug in de wedstrijd. Morad El Haddouti rondde een solo over de rechterflank af. Lowie van Zundert maakte vlak voor het rustsignaal zelfs de gelijkmaker.

Middenmoot

Ook in de tweede helft was de spits trefzeker. Op aangeven van El Haddouti bracht Van Zundert Jong NEC voor het eerst op voorsprong. Ole Romeny besliste vlak voor tijd de wedstrijd. Hij schoot de 4-2 binnen.

Jong NEC verloor het eerste duel in de Reservecompetitie Groep A van Jong De Graafschap met 4-0. De ploeg staat nu in de middenmoot.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.