Volledig scherm
De andere NEC-huurling bij TOP Oss, Ragnar Oratmangoen (links), maakte vorige week tegen NEC de openingstreffer (1-1). © BSR/SOCCRATES

Verhuur NEC’er Samed Oztoprak aan TOP Oss vroegtijdig beëindigd

NIJMEGEN - De verhuur van NEC’er Samed Oztoprak aan TOP Oss is op een deceptie uitgelopen. De middenvelder heeft zich deze winter weer in Nijmegen gemeld. Zijn verhuurperiode aan TOP is daarmee vroegtijdig afgebroken. 

De middenvelder uit Tiel mocht één keer invallen bij de ploeg uit Oss. Dat was in de verlenging van het KNVB-bekerduel met de amateurs van Rijnsburgse Boys. TOP won na strafschoppen. 

Oztoprak werd in de zomer voor één seizoen verhuurd aan TOP, waarmee NEC de jeugdopleiding deelt. Hij ligt nog tot het einde van dit seizoen vast in Nijmegen. De club heeft een optie dat contract met een jaar te verlengen. Door de vroegtijdige terugkeer, is Oztoprak weer inzetbaar voor Jong NEC.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’