Volledig scherm
NEC-speler Calvin Verdonk (links) raakte tegen Jong Ajax geblesseerd aan een knie. © ProShots

Vier twijfelgevallen bij NEC voor slot competitie

NIJMEGEN - Bij NEC ontbraken woensdag in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht vier spelers op de training. Het is onzeker of Gregor Breinburg, Jari Schuurman, Steeven Langil en Calvin Verdonk op tijd fit zijn.

Breinburg ontbrak vanwege ziekte. Schuurman heeft last van een enkel, Langil van zijn hamstrings en Verdonk van een knie. Verdonk liep de blessure op in de wedstrijd tegen Jong Ajax vorige week maandag. Hij miste het duel tegen Jong AZ omdat hij vrijdag was geschorst.

Steeven Langil is tegen Jong AZ (2-0 winst) uit voorzorg in de rust gewisseld vanwege de spanning om zijn hamstrings. Ook Ted van de Pavert kwam niet terug voor de tweede helft vanwege een knieblessure. De verdediger trainde dinsdag nog apart van de groep, maar sloot woensdag weer aan.

Mohamed Rayhi en Sven Braken zijn langdurig uitgeschakeld. Beiden hebben een hamstringblessure en missen hoe dan ook het laatste competitieduel tegen FC Dordrecht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.