Volledig scherm
Steeven Langil (rechts). © Proshots

Voormalig NEC’er Langil vindt onderdak in Thailand

NIJMEGEN - Steeven Langil heeft een nieuwe club. De voormalig NEC-speler heeft een contract getekend bij het Thaise Ratchaburi FC. De vleugelaanvaller (30) vertrok afgelopen zomer uit Nijmegen nadat zijn contract afliep.

NEC had een optie om het contract van de international van Martinique met een jaar te verlengen, maar de Nijmeegse eerstedivisionist besloot de optie niet te lichten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM
    video

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”