Volledig scherm
Trainer Jack de Gier. © BSR Agency

Voormalig NEC-trainer De Gier kandidaat bij Go Ahead Eagles

NIJMEGEN - Trainer Jack de Gier, die in april bij NEC op non-actief is gesteld, staat op de kandidatenlijst om John Stegeman op te volgen bij Go Ahead Eagles. Stegeman stapt over van de eerstedivisionist uit Deventer naar eredivisionist PEC Zwolle.

De Gier maakte een jaar geleden de overstap van Almere City naar NEC. In De Goffert tekende hij een contract voor drie jaar.

De clubicoon van de Nijmeegse eerstedivisionist presteerde echter dramatisch met zijn ploeg. In april werd hij samen met assistent Patrick Pothuizen op non-actief gesteld.  

Thuishonk

De Gier speelde in het verleden voor Go Ahead. Ook werkte de voormalige spits bij Almere City samen met assistent Marco Heering, die vorig jaar de overstap maakte naar Deventer. Naast De Gier staat ook Jean-Paul de Jong op de kandidatenlijst van Go Ahead Eagles.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.