De 17-jarige voetballer uit Escharen liet zich na de thuiswedstrijd tegen Almere City FC (5-0) meerdere malen vastleggen aan de rand van het veld van het Goffertstadion. Als uniek bewijs van zijn eerste profduel.
Volledig scherm
PREMIUM
De 17-jarige voetballer uit Escharen liet zich na de thuiswedstrijd tegen Almere City FC (5-0) meerdere malen vastleggen aan de rand van het veld van het Goffertstadion. Als uniek bewijs van zijn eerste profduel. © Broer van den Boom/Socrates

Wedstrijdshirt is tastbare bewijs NEC-debutant Van Rooij

NIJMEGEN - Foto’s, heel veel foto’s. Met de familie, met zijn vriendin, met zijn maten. Bart van Rooij heeft later genoeg beelden die hem herinneren aan die prachtige vrijdagavond in februari 2019. Aan zijn debuut bij NEC.

De 17-jarige voetballer uit Escharen liet zich na de thuiswedstrijd tegen Almere City FC (5-0) meerdere malen vastleggen aan de rand van het veld van het Goffertstadion. Als uniek bewijs van zijn eerste profduel. ,,Dat hier iedereen bij is, dat we het samen beleven”, stamelde Van Rooij even later in de catacomben. ,,Dat is het mooiste dat ik me kan voorstellen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.