Wilfried Bony in duel met Pavel Cmovs en Rens van Eijden tijdens NEC-Vitesse in 2011 toen de Arnhemse club met 0-1 won.
Volledig scherm
PREMIUM
Wilfried Bony in duel met Pavel Cmovs en Rens van Eijden tijdens NEC-Vitesse in 2011 toen de Arnhemse club met 0-1 won. © PICS UNITED

Wilfried Bony in het shirt van NEC? ‘Hij sprak in Saoedi-Arabië alleen maar over Vitesse’

NIJMEGEN - Wilfried Bony spelend bij NEC. Dat was negen jaar geleden ondenkbaar toen de Ivoriaanse spits schitterde in de eredivisie bij aartsrivaal Vitesse. Maar het zou nu zomaar kunnen. De inmiddels 33-jarige routinier traint de komende dagen mee met NEC en tekent mogelijk een contract.

12 reacties

 • Theo Cools

  4 maanden geleden
  Helemaal eens Frank. Dat opgefokte gedoe ( ook van de Gelderlander trouwens) moet afgelopen zijn. Kijk eens hoeveel mensen uit Arnhem in Nimegen werken. Ook andersom trouwens.
 • Jack Bosveld

  4 maanden geleden
  Jammer, hoorde al langere tijd dat hij wel open stond voor een terugkeer bij Vitesse, een gemiste kans. Let maar op, die gaat ons nog pijn doen.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  NEC verdient geen Bony. Schande dat NEC beveiliging voor hem moest inschakelen.
 • Frank de Jager

  4 maanden geleden
  Laat maar komen. Ik ben wel een beetje klaar met dat zielige anti Vitesse gedoe. Karel Aalbers is al jaren weg, en ook zelfs failliet. Het anti Vitesse sentiment heeft onze club meer slecht dan goed gedaan. Tijden veranderen. We moeten uitgaan van onze eigen kracht. Een echte derby trouwens is geweldig. Met grenzen ! Ik ben 45 jaar supporter by the way.
 • Winston Arntz

  4 maanden geleden
  Ten eerste; Bony is een beroepsvoetballer; voetbal is zijn beroep. Sentiment is niet erg maar hoe blij was Feyenoord uiteindelijk toen Cruijff naar Rotterdam kwam? Gun die jongen een kans zou ik zeggen. Misschien schopt hij NEC Europa wel in...