De ingestorte tribune van het uit-vak in NEC-stadion De Goffert. De tribune is nog volop onderwerp van onderzoek en het stadion is komende weken voor suppoters afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
De ingestorte tribune van het uit-vak in NEC-stadion De Goffert. De tribune is nog volop onderwerp van onderzoek en het stadion is komende weken voor suppoters afgesloten. © Pro Shots / Erik Pasman

Woede bij NEC-aanhang: Goffert dicht voor supporters, maar skyboxen wel open voor sponsors

NIJMEGEN - NEC heeft voor flink wat ophef gezorgd bij de eigen aanhang. De Nijmeegse club kiest ervoor om zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen de skyboxen in de verder lege Goffert wel te vullen met sponsors.

31 reacties

 • Henk Sanders

  1 jaar geleden
  wat een gezeur allemaal hieronder. Is toch begrijpelijk dat wanneer een deel van het stadion nog niet goed gekeurd is dat je niet binnen mag. Hoe zou je het andersom hebben gevonden? Stel de hoofdtribune was ingestort en de Hazenkamp niet. Dan hadden de meeste zeurders hier geroepen dat ze naar binnen hadden gewild op de Hazenkamp. Alsjeblieft een beetje begrip voor de situatie. En het woord solidariteit heeft volgens mij allang geen betekenis meer.
 • Hettie

  1 jaar geleden
  Wat een waardeloze reacties va sommige. De skyboxen zijn veilig en daar kunne dus mensen in. Die mensen brengen een hoop geld binnen voor NEC. Blijkbaar vinden de overige "fans" dat niet belangrijk. Zodra het stadion weer toegankelijk is voor iedereen kun je wer naar binnen. Heb toch wat geduld.
 • Theo van Tuil

  1 jaar geleden
  Spandoekje hier, voortrekkerij daar. Ben met het bestuur en management wel klaar.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Als Corona erger wordt dan moet iedereen dadelijk vanaf december zonder publiek spelen.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Sponsors moeten we koesteren, zij zorgen dat er geld binnenkomt voor het noodlijdende NEC.