Volledig scherm
Steeven Langil in Estepona Palace, het hotel van NEC in Spanje. © dg

Zes spelers ontbreken bij NEC op trainingskamp in Spanje

ESTEPONA - De NEC-selectie is dinsdagavond aangekomen in Estepona voor een vijfdaags trainingskamp. Zes spelers zijn niet afgereisd naar Spanje.

Dinsdag maakte NEC bekend dat de Zweedse aanvaller Jordan Larsson is verkocht aan IFK Norrköping. De Zweed speelde een jaar in Nijmegen. Dit seizoen scoorde hij vier keer voor de Nijmegenaren in de eerste divisie.

Ook Robin Buwalda is er niet bij in Spanje. De verdediger is verhuurd aan Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer die net als NEC vorig seizoen degradeerde uit  de eredivisie, staat veertiende en is 12 januari de tegenstander van de Nijmegenaren in de Goffert.

Joey Sleegers, van wie het contract komende zomer afloopt, is in onderhandeling met AS Trencin over een contract. NEC en de Slowaakse club zijn het al wel eens over de voorwaarden voor de overgang van de aanvallende middenvelder.

Arnaut Groeneveld, Joshua Smits en Segun Owobowale ontbreken vanwege blessures in Spanje. Zij werken individueel aan hun herstel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.