Volledig scherm
PREMIUM
Roderik van Kerkhof en Johan Hansma bestieren adviesbureau Futuralis FC. © Ed van Alem

Zware delegatie van NEC klopt aan bij adviesbureau Futuralis

NIJMEGEN - Een zware delegatie van NEC heeft zich gemeld bij Futuralis. Het voetbaladviesbureau bepaalde twee jaar lang een groot deel van het technisch beleid bij de Nijmeegse eerstedivisionist.

NEC-directeur Wilco van Schaik en Pieter Tra, voorzitter van Stichting Administratiekantoor NEC (STAK), hebben de situatie bij de eerstedivisionist besproken met Roderik van Kerkhof en Johan Hansma, de eigenaren van Futuralis. Ook miljonair Marcel Boekhoorn, de belangrijkste NEC-investeerder, zou met het bureau uit Cuijk hebben gesproken.

Na het gedwongen vertrek van technisch directeur Remco Oversier in december 2018 moeten de technische zaken bij NEC opnieuw worden ingevuld. Futuralis was tot september 2016 verbonden aan de Gelderse club als technisch adviseur van algemeen directeur Bart van Ingen. Het bureau verbrak de banden na een conflict met technisch manager Danny Hoekman.

Quote

Futuralis is nu één van de opties, maar daar ga ik niet alleen over. Ik wacht de voorstel­len af.

Harold Bons, Investeerder in NEC
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.