Volledig scherm
NEC-spits Jordan Larsson stond in de eerste wedstrijd van dit seizoen in de basis en scoorde twee keer. © Marcel Bonte/Pro Shots

Zweedse interesse voor NEC-spits Jordan Larsson

NIJMEGEN - Verschillende Zweedse clubs hebben interesse in NEC-spits Jordan Larsson. Dat laat technisch directeur Remco Oversier van NEC weten. Volgens Zweedse media wil IFK Norrköping de Zweed halen.

De Zweeds kampioen van 2015 heeft één centrumspits in de selectie: Kalle Holmberg. De ploeg die 3-4-3 speelt, zou op zoek zijn naar een concurrent voor Holmberg. Larsson zou bovenaan het lijstje staan van IFK Norrköping. 

Rook

Volgens Oversier heeft zich nog geen club gemeld bij NEC voor Larsson. Hij weet via de zaakwaarnemer van Larsson dat er sinds twee maanden interesse is van verschillende clubs uit Zweden. ,,Er is wel rook, maar het vuurtje brandt nog niet.’’ Oversier wil pas in de winterstop nadenken over een eventueel vertrek van spelers.

Achahbar

Larsson gaf eerder aan voor zijn plaats te willen vechten bij NEC. Maar de Zweed wil wel spelen. De zoon van de vermaarde spits Henke Larsson (onder meer Celtic, Feyenoord en Barcelona) is in Nijmegen op een zijspoor beland en moet het hebben van invalbeurten. In de pikorde staat hij achter Sven Braken. Ook is de derde NEC-spits Anass Achahbar op de weg terug van blessureleed.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.