Foto ter illustraie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustraie. © Dave Hendriks

57-jarige vrouw lette op het verkeerde stoplicht en reed 34-jarige vrouw en haar zoontje aan: ‘Ik ben niet roekeloos’

,,Ik schrok me echt helemaal wild. Ik heb echt niet expres door rood gereden.” Ontdaan vertelde een 57-jarige psychologe uit Wijk bij Duurstede vrijdag bij de rechtbank hoe ze afgelopen maart een ongeluk veroorzaakte op de kruising van de N323 met de Voorstraat in Echteld.

1 reactie

 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Je moet ook wel 100% in orde zijn als je een auto bestuurt, ik vind het wel triest dat je niet in de gaten hebt wat er rondom jou gebeurt op de weg! Rijbewijs afnemen en opnieuw examen laten doen!
 1. Esmee Rijnders gaat mooi feestje maken van heropening IJzendoorns dorpshuis: ‘In vlaggenmast hangt vlag van Liechtenstein’
  PREMIUM
  Vrijdaginterview
  2

  Esmee Rijnders gaat mooi feestje maken van heropening IJzen­doorns dorpshuis: ‘In vlaggen­mast hangt vlag van Liechten­stein’

  IJZENDOORN - Dorpshuis Tehuis in IJzendoorn wordt zaterdag dan toch eindelijk officieel heropend. De ingrijpende renovatie is allang achter de rug, maar corona gooide flink roet in het eten. Esmee Rijnders komt er al geregeld sinds haar achtste. Ze is tegenwoordig beheerder van het tot Gerrit van Riemsdijk Huis gedoopte multifunctionele gebouw. En kan haast niet wachten tot de dag dat alles ‘min of meer normaal is’.

Rivierenland